Βλαχοδήμος μεταγραφή: «Δεν θέλει Νότιγχαμ για να μην δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό»

O Οδυσσέας Βλαχοδήμος και η Μπενφίκα ψάχνουν τι θα γίνει με το μέλλον του παίκτη.

Βλαχοδήμος μεταγραφή: «Δεν θέλει Νότιγχαμ για να μην δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό»

Η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου εξελίσσεται σε σίριαλ, από τη στιγμή που η Μπενφίκα έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην πώλησή του αλλά ως τώρα δεν βρίσκει την κατάλληλη πρόταση.

Μετά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε σε επίπεδο προφορικής συμφωνίας, η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του διεθνούς κίπερ, καταθέτοντας μάλιστα και την πρώτη επίσημη προσφορά της ύψους 9 εκατ. ευρώ.

Η Μπενφίκα από την πλευρά της είπε «όχι» αξιώνοντας τουλάχιστον δέκα εκατ. ευρώ για τον Έλληνα πορτιέρε, δεν αποκλείεται βέβαια να ρίξει τις απαιτήσεις της αν διαπιστώσει πως στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» αυτή τη στιγμή στην επίτευξη του deal φέρεται να είναι η στάση του Βλαχοδήμου, ο οποίος σύμφωνα με την «A Bola» προβληματίζεται για την προοπτική να δοθεί δανεικός από τη Φόρεστ στον Ολυμπιακό, καθώς δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Νότιγχαμ απέκτησε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι τον Ματ Τέρνερ από την Άρσεναλ κι έτσι ο 30χρονος κίπερ δεν έχει λάβει καμία εγγύηση πως θα είναι ο βασικός της τερματοφύλακας, δίχως να αποκλείεται επομένως ο δανεισμός του στους Ερυθρόλευκους λόγω της κοινής ιδιοκτησίας των δύο κλαμπ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τους Γκουστάβο Σκάρπα και Ομάρ Ρίτσαρντς που έκαναν το δρομολόγιο Νότιγχαμ-Πειραιάς ήδη στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ