Στην Στοχόλμη η Ελλάδα έψαχνε νίκη και μόνο νίκη, κόντρα στην Σουηδία. Για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση. Οι Έλληνες διεθνείς παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος. Έχοντας την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας. Η τριάδα των στόπερ στην άμυνα, στις επιθέσεις της Σουηδίας […]

Στην Στοχόλμη η Ελλάδα έψαχνε νίκη και μόνο νίκη, κόντρα στην Σουηδία. Για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση.

Οι Έλληνες διεθνείς παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος. Έχοντας την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας.

Η τριάδα των στόπερ στην άμυνα, στις επιθέσεις της Σουηδίας έδωσαν εύκολα τετ α τετ για την Εθνική. Η οποία απείλησε τουλάχιστον με 4 κλασικές ευκαιρίες. Ενώ ο Μασούρας στο πρώτο 45λεπτο είχε και δοκάρι, με τον Παυλίδη να τον …μιμείται λίγα λεπτά αργότερα.

Στο Β μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Η Εθνική στέρεψε από δυνάμεις και φαντασία και υποτάχθηκε στην θέληση των Σουηδών για νίκη.

Ο Φόρσμπεργκ έκανε την αρχή, γράφοντας το 1-0 στην πλάτη της Εθνικής μας. Μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που παραχώρησε ο Μαυροπάνος.

Ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι Σουηδοί σκόραραν εκ νέου με τον Άισακ να βάζει “ταφόπλακα” στα όνειρα μας για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Τελικό αποτέλεσμα 2-0 και τέλος στις ελπίδες της Εθνικής. Η οποία ομολογουμένως το πάλεψε αρκετά. Ίσως όμως τα λάθη στα “εύκολα” παιχνίδια να της είχαν ήδη κοστίσει.

Διαιτητής: Stieler T. (Γερ)Γήπεδο: Φρεντς Αρένα (Σόλνα)
Όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!

Τεράστια ευκαιρία της Ελλάδας, στο δοκάρι το σουτ του Μασούρα

Και δεύτερο δοκάρι για την Ελλάδα με τον Παυλίδη

Ο Φόρσμπεργκ σκοράρει με πέναλτι για το 1-0

Το 2-0 των Σουηδών

Tα highlights της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ