Οι «αλεπούδες» επέστρεψαν για τα καλά στα νικηφόρα αποτελέσματα και βρέθηκε στην 10η θέση, και αντίθετα η Λιντς και χωρίς τον Μπιέλσα συνεχίζει το αρνητικό σερί της με την 5η συνεχόμενη ήττα της.

Μετά την νίκη επί της Μπέρνλι η Λέστερ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League, ντούμπλαρε της επιτυχίες της με την νίκη της επί της Λιντς.

Οι «αλεπούδες» επέστρεψαν για τα καλά στα νικηφόρα αποτελέσματα και βρέθηκε στην 10η θέση, και αντίθετα η Λιντς και χωρίς τον Μπιέλσα συνεχίζει το αρνητικό σερί της με την 5η συνεχόμενη ήττα της. Παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα σύντομα θα μπει σε μπελάδες.

Προσπάθησε η φιλοξενούμνεη αλλά τελικά ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο την άφησε για μια ακόμα σε αρνητικό αποτέλσμα.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση μπήκε στο 67′ λεπτό. Ο Harvey Barnes πήρε μια έξοχη πάσα μέσα στην περιοχή και έκανε ένα χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία της εστίας. Έξοχο τελείωμα και το 1-0.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τσουντούρι (61′ Λούκμαν), Αμαρτέι, Σογιουντσού, Τόμας, Τίλεμανς, Εντίντι (76′ Μεντί), Ντούσμπερι-Χολ, Ολμπράιτον, Βάρντι (61′ Ιχεανάτσο), Μπαρνς

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Ντάλας, Έιλινγκ, Στράουκ, Φίρπο, Κοχ, Ραφίνια, Κλιτς (70′ Φόρσοου), Ροντρίγκο (64′ Γκέλχαρντ), Χάρισον (76′ Ρόμπερτς), Τζέιμς

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ