Δράση Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ράνγκνικ απείλησε για πρώτη φορά στο 25 λεπτό, με το δυνατό σουτ του Νταλότ με το δεξί, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Λεσλ. Νέα […]

Δράση Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ράνγκνικ απείλησε για πρώτη φορά στο 25 λεπτό, με το δυνατό σουτ του Νταλότ με το δεξί, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Λεσλ.

Νέα πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, αλλά πέφτουν ξανά πάνω στον εξαιρετικό Ντε Χέα. Αυτή τη φορά έβγαλαν ταχύτατη αντεπίθεση στο 33ο λεπτό και ο Τόνι έστρωσε στον Γένσεν που έκανε το πλασέ σε τετ α τετ με τον Ντε Χέα, για να αποκρούσει με το αριστερό πόδι ο Ισπανός κίπερ.

Η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ με το πρώτο γκολ του Ελάνγκα στη φετινή Premier League. Ο Φρεντ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο 19χρονος Σουηδός φορ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, για να τη φέρει μπροστά του με το πόδι και να νικήσει τον Λεσλ με κεφαλιά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τροφοδότησε εξαιρετικά με το στήθος τον Φερνάντες και εκείνος ξεχύθηκε στην κόντρα, με τον Πορτογάλο να δίνει ασίστ την κατάλληλη στιγμή στον Γκρίνγουντ που ακολουθούσε και τον Άγγλο να σκοράρει στην ανυπεράσπιστη εστία για το 2-0.

Στο 77ο λεπτό, δεύτερη ασίστ στο ματς για τον Μπρούνο Φερνάντες, με τον Ράσφορντ να εκτελεί με ασύλληπτο σουτ τον κίπερ της Μπρέντφορντ.

Το μόνο που κατάφερε η Μπρέντφορντ ήταν να μειώσει στο 85 με τον Ιβάν Τόνεϊ.

Διαιτητής: Pawson C. (Αγγ)Γήπεδο: Brentford Community Stadium (Λονδίνο)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ