Δράση Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Τσέλσι Διαιτητής: Pawson C. (Αγγ), Γήπεδο: Brentford Community Stadium (Λονδίνο) Οπως αναμενόταν το ματς θα ήταν πολύ… tactical, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους αρέσει να πιέζουν και ξέρουν να κυκλοφορούν την μπάλα. Ετσι κι έγινε, η Μπράιτον ήταν ψηλά, όμως η Τσέλσι είχε τον τρόπο […]

Δράση Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Τσέλσι

Διαιτητής: Pawson C. (Αγγ)Γήπεδο: Brentford Community Stadium (Λονδίνο)

Οπως αναμενόταν το ματς θα ήταν πολύ… tactical, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους αρέσει να πιέζουν και ξέρουν να κυκλοφορούν την μπάλα. Ετσι κι έγινε, η Μπράιτον ήταν ψηλά, όμως η Τσέλσι είχε τον τρόπο να έχει την κατοχή και κατάφερνε να μην απειλείται. Στο 15’ ο Αθπιλικουέτα δεν βρήκε στόχο, στο 27’ ο Γουέλμπεκ δεν βρήκε μπάλα, όμως στο 28’ ο Ζίγιεχ βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Ο Μαροκινός με αριστερό εκτός περιοχής νίκησε στη γωνία του τον Σάντσεθ για να γράψει το 0-1 που έμεινε για το πρώτο μέρος αφού στο 45’ ο Χάντσον-Οντόι σούταρε ψηλά.

Στην επανανάληψη, η Μπράιτον μπήκε δυνατά. Στην πρώτη φάση ο Γουέλμπεκ σούταρε ψηλά με το αριστερό και στο 60’ ο Κέπα έκανε εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του ΜακΑλιστερ. Δυστυχώς για τον Βάσκο keeper και την Τσέλσι, η δουλειά δεν είχε γίνει, καθώς από το κόρνερ του Αργεντινού, ο Γουέμπστερ με κεφαλιά ισοφάρισε. Το τελευταίο κομμάτι του ματς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για τη νίκη, όμως πέρα από την ευκαιρία του Λουκάκου στο 73’ δεν απείλησαν και το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.(SDNA)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ