Αθλέτικ και Μπαρτσελόνα κοντραρίστηκαν στο Σαν Μαμές με φόντο τα προημιτελικά του Copa del Rey σε νοκ-άουτ αναμέτρηση. Πρώτη φάση και πρώτο γκολ στο ματς. Μετά από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα, με τον Νίκο Γουίλιαμς να βγαίνει από τα δεξιά και να κάνει το γύρισμα με τον Μουνιαΐν να γίνεται κάτοχος […]

Αθλέτικ και Μπαρτσελόνα κοντραρίστηκαν στο Σαν Μαμές με φόντο τα προημιτελικά του Copa del Rey σε νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Πρώτη φάση και πρώτο γκολ στο ματς. Μετά από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα, με τον Νίκο Γουίλιαμς να βγαίνει από τα δεξιά και να κάνει το γύρισμα με τον Μουνιαΐν να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ να νικάει τον Τερ Στέγκεν.

Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ για την Μπιλμπάο. Καθώς ο Φεράν Τόρες ισοφάρισε σε 1-1.

Γκολ στο 86΄ για την Αθλέτικ. Μετά από εκτέλεση φάουλ και ανακατοσούρα μέσα στη μεγάλη περιοχή της Μπαρτσελόνα, ο Ινίγο Μαρτίνεθ την σπρώχνει στα δίχτυα και δίνει τεράστιο πλεονέκτημα στην ομάδα του.

Ο Ντάνι Άλβες σε μια σκοτωμένη μπαλιά, κατάφερε και έστειλε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή της Αθλέτικ με ανάποδο ψαλίδι. Εκεί βρέθηκε ο Πέδρι και με μια σουτάρα με το αριστερό κράτησε ζωντάνη την ομάδα του στο 93′, γράφοντας το 2-2.

Μετά από το γύρισμα της μπάλας από τον Ινιάκι Γουίλιαμς στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τζόρντι Άλμπα, και μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR είχαμε πέναλτι για την Αθλέτικ.

Ξανά προβάδισμα η γηπεδούχος. Ο Ίκερ Μουνιαΐν εκτέλεσε πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στην άλλη γωνία από εκείνη που έπεσε ο Τερ Στέγκεν.

 Όλα τα γκολ του αγώνα

1-0 με φοβερό διαγώνιο πλασέ του Μουνιαίν

Καταπληκτικό πλασέ του Φεράν Τόρες για το 1-1 στο ντεμπούτο του

2-1, ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα

2-2, ΑΠΙΘΑΝΗ ασίστ του Ντάνι Άλβες με ψαλιδάκι ο Πέδρι ισοφαρίζει

3-2, ο Μουνιαίν νικά τον Τερ Στέγκεν από την άσπρη βούλα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ