Παρακολουθείστε από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα Primeira Liga τον αγώνα παρωδία όπως εξελίχθηκε ανάμεσα σε Μπελενένσες – Μπενφίκα 0-7 Οριστική διακοπή στο Μπελενένσες – Μπενφίκα στο 49′, και το σκορ να είναι στο 0-7. Η γηπεδούχος παρατάχτηκε στον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας 17 κρουσμάτων με κορονοιό. Μάλιστα οι δύο ήταν τερματοφύλακες. Οι φιλοξενούμενοι δεν σεβάστηκαν την […]

Παρακολουθείστε από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα Primeira Liga τον αγώνα παρωδία όπως εξελίχθηκε ανάμεσα σε Μπελενένσες – Μπενφίκα 0-7

Οριστική διακοπή στο Μπελενένσες – Μπενφίκα στο 49′, και το σκορ να είναι στο 0-7. Η γηπεδούχος παρατάχτηκε στον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας 17 κρουσμάτων με κορονοιό. Μάλιστα οι δύο ήταν τερματοφύλακες.

Οι φιλοξενούμενοι δεν σεβάστηκαν την κατάσταση των γηπεδούχων και έκαναν επίδειξη δύναμης. Κάτι που δεν άρεσε στους φιλάθλους της και αποχώρησαν στις αρχές του δευτέρου. ημιχρόνου. Λάθος αγώνα διάλεξε η Μπενφίκα για να κάνει επίδειξη ανωτερότητας.

Ο πρόεδρος της γηπεδούχου δεν άντεχε να βλέπει την ομάδα του να διασύρεται και έβαλε τα κλάματα. Φυσικά η ευθύνη ανήκει στον ίδιο, αφού όταν είχε συζητηθεί για αναβολή είχε πει στον πρόεδρο της Μπενφίκα ότι η ομάδα του διαθέτει 38 ποδοσφαιριστές. Τελικά είναι βαθιά νυχτωμένος.

Λύγισε ο πρόεδρος της Μπελενένσες στο ημίχρονο μετά το 7-0 της Μπενφίκα

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ