Δράση Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουεστ Χαμ Αναμέτρηση με φόντο το σεντόνι του Champions League. Ο Ντέιβιντ Μόγες επέστρεψε στο “Ολντ Τράφορντ” όπου δεν στέριωσε ως διάδοχος του Άλεξ Φέργκιουσον, με στόχο να κρατήσει από κάτω στη βαθμολογία τους “κόκκινους διαβόλους” (αν και με αγώνα περισσότερο […]

Δράση Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουεστ Χαμ

Αναμέτρηση με φόντο το σεντόνι του Champions League. Ο Ντέιβιντ Μόγες επέστρεψε στο “Ολντ Τράφορντ” όπου δεν στέριωσε ως διάδοχος του Άλεξ Φέργκιουσον, με στόχο να κρατήσει από κάτω στη βαθμολογία τους “κόκκινους διαβόλους” (αν και με αγώνα περισσότερο για τα “σφυριά”)

Οι “κόκκινοι διάβολοι” επικράτησαν με 1-0, σε μια αναμέτρηση που δεν κέρδιζε δάφνες τιμής. Το θέαμα από το πρ΄το μέρος ήταν μηδαμινό. Και οι 2 ομάδες έδειχναν αλλού να πατούν και αλλού να βρίσκονται.

Ο χρόνος μάλιστα άρχισε να τις πιέζει. Και κυρίως την Γιουνάιτεντ. Η οποία χρειάζονταν την νίκη για το κυνήγι της 4άδας.

Η νίκη η οποία και ήρθε χάρις στο τέρμα του Μάρκους Ράσφορντ, της Χρυσής αλλαγής του Ράγκνικ στο 93ο λεπτό. Το οποίο τους έδωσε φτερά στα πόδια για την συνέχεια.

Διαιτητής: Pawson C. (Αγγ)Γήπεδο: Brentford Community Stadium (Λονδίνο)

περισσότερα σε λίγο… 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ