Η Λίβερπουλ έψαχνε ακόμη μια νίκη για να καταφέρει να μειώσει κάπως την διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Πρώτο τεστ κόντρα στην μαχητική Μπρέντφορντ. Διαιτητής: Moss J. (Αγγ), Γήπεδο: Άνφιλντ  Μεγάλη απώλεια για την ομάδα του Κλοπ η απουσία των Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Αιγύπτου.  Tο πρώτο παιχνίδι της Λίβερπουλ στην […]

Η Λίβερπουλ έψαχνε ακόμη μια νίκη για να καταφέρει να μειώσει κάπως την διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Πρώτο τεστ κόντρα στην μαχητική Μπρέντφορντ.

Διαιτητής: Moss J. (Αγγ)Γήπεδο: Άνφιλντ 

Μεγάλη απώλεια για την ομάδα του Κλοπ η απουσία των Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Αιγύπτου.

 Tο πρώτο παιχνίδι της Λίβερπουλ στην Premier League από το 2017, που αγωνίζεται χωρίς τον Αιγύπτιο και τον Σαντιό Μανέ. 

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος η γηπεδούχος βρήκε τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα της φιλοξενούμενης.

‘Στο 44’ ο Fabinho μέσα στην μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ πήδησε ψηλότερα από τους αμυντικούς και σκοράρει με μια έξοχη κεφαλιά στην κάτω δεξιά γωνία.

Κλειδώνει την νίκη στο 69΄κάνοντας το 2-0. Ο Andrew Robertson με εξαιρετική τεχνική κάνει μια ωραία ψηλή σέντρα μέσα στην περιοχή, και ο Alex Oxlade-Chamberlain με κεφαλιά στην κάτω δεξιά γωνία και βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Τριπλασιασμός στο 77′ με τον Roberto Firmino βρήκε να βρίσκει ωραία τον Takumi Minamino με μια πονηρή ασίστ μέσα στην περιοχή, και αυτός με απευθείας σουτ χαμηλά στο κέντρο της εστίας έγραψε το 3-0.

Δίκαιη η νίκη της Λίβερπουλ που δεν έδωσε δικαιώματα στην Μπρέντφορντ να πιστέψει για θετικό αποτέλεσμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ