Πρωτοχρονιά στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ. Ρυθμό, ένταση και συναρπαστική εξέλιξη είχαν όλα τα παιχνίδια της Γουέστ Χαμ. Τα δύο παιχνίδια που έγιναν στις γιορτές ήταν ροντέο. Στις 26/12 ήταν ανώτερη, αλλά ηττήθηκε με 2-3 εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον. Δύο μέρες αργότερα, έμεινε […]

Πρωτοχρονιά στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ.

Ρυθμό, ένταση και συναρπαστική εξέλιξη είχαν όλα τα παιχνίδια της Γουέστ Χαμ. Τα δύο παιχνίδια που έγιναν στις γιορτές ήταν ροντέο. Στις 26/12 ήταν ανώτερη, αλλά ηττήθηκε με 2-3 εντός έδρας από τη Σαουθάμπτον. Δύο μέρες αργότερα, έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να διαλύσει με 4-1 εκτός έδρας τη Γουότφορντ.

Η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε εύκολα στην έδρα της Τότεναμ και είχε εύκολο έργο εντός με την Νόριτς. Διαιτητής: Oliver M. (Αγγ)Γήπεδο: Σέλχερστ Παρκ (Λονδίνο)

Το… ζουμί της αναμέτρησης ήταν το πρώτο ημίχρονο, καθώς σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τα τρία γκολ τους, βάζοντας για τα καλά βάσεις νίκης.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 3 γκολ, στο υπ’ αριθμόν 490 εκτός έδρας παιχνίδι για την Premier League.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ανατράπηκε πλήρως, μιας και η Κρίσταλ Πάλας μετέτρεψε τον περίπατο σε… θρίλερ, φτάνοντας το παιχνίδι στο 2-3, δίχως όμως να καταφέρνουν κάτι παραπάνω.

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ