Μπόλικο ενδιαφέρον στην εντός έδρας αναμέτρηση που έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φενέρ. Αγώνας για την 5η αγωνιστιή της Ευρωπαϊκής διοργάνωση Europa League Διαιτητής: Lahoz A. (Ισπ), Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης (Πειραιάς) Ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει διπλά. Είχε την έμπνευση να βγάλει τον Ελ Αραμπί και να βάλει τον Τικίνιο. Και δικαιώθηκε στο 100%, αφού στο 90’ […]

Μπόλικο ενδιαφέρον στην εντός έδρας αναμέτρηση που έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φενέρ. Αγώνας για την 5η αγωνιστιή της Ευρωπαϊκής διοργάνωση Europa League

Διαιτητής: Lahoz A. (Ισπ)Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης (Πειραιάς)
Ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει διπλά. Είχε την έμπνευση να βγάλει τον Ελ Αραμπί και να βάλει τον Τικίνιο.
Και δικαιώθηκε στο 100%, αφού στο 90’ ο Τικίνιο πέτυχε το γκολ της νίκης – πρόκρισης και την συνέχεια στο Europa League.
Την πρωτιά θα χρειαστεί να περιμένει την τελευταία αγωνιστική, και χρειάζεται νίκη δική του με την Αντβέρπ στο Βέλγιο και στραβοπάτημα της Άνιτραχτ στην Τουρκία.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος (25′ Μπα), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας (68′ Βαλμπουενά). Αγκιμπού Καμαρά (46′ Μπουχαλάκης), Ονιεκούρου (46′ Λόπες), Ελ Αραμπί (81′ Τικίνιο).

Φενερμπαχτσέ: Οζέρ, Οσαγί-Σάμουελ, Τισεράντ, Κιμ, Νοβάκ (78′ Σάλαϊ), Γιαντάς (91′ Γιουμιουσκαγιά), Σόσα (78′ Καντιόγλου). Ζάιτς (65′ Μέγιερ), Καχβετσί (65′ Πέλκας), Μπερίσα, Ρόσι.

1 – 0: Ο Oleg Reabciuk έκανε μια σέντρα  και βρήκε με΄σα στην περιοχή τον Tiquinho Soares ο οποίος έστειλε με ψυχραιμία την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία στο 90′.

Όλα τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν πλάι στους οπαδούς τους

Οι οπαδοί έκαναν καυτή ατμόσφαιρα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ