Εφές και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους για λογαριασμό της Euroleague. Στην “διαβολοβδομάδα” που διανύουμε για τις ομάδες της κατηγορίας. Οι Ερυθρόλευκοι έψαχναν νίκη για να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις στην βαθμολογία. Ενώ η Εφές για να δείξει πως διατηρεί τυχαία τα σκήπτρα του πρωταθλητή. Η αρκετά καλή εικόνα των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα «ξεθώριασε» […]

Εφές και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους για λογαριασμό της Euroleague. Στην “διαβολοβδομάδα” που διανύουμε για τις ομάδες της κατηγορίας.

Οι Ερυθρόλευκοι έψαχναν νίκη για να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις στην βαθμολογία. Ενώ η Εφές για να δείξει πως διατηρεί τυχαία τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

Η αρκετά καλή εικόνα των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα «ξεθώριασε» μέσα σε μόλις ένα 6λεπτο. Τόσο διήρκησε το πρωτοφανές μπλακ-άουτ του Ολυμπιακού στην τελευταία περίοδο

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν το καθοριστικό για τους Πειραιώτες. Το χαμηλό σκορ δεν επέτρεψε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάσει κοντά στο αποτέλεσμα!

Η Εφές ανέβασε ταχύτητα στο τελευταίο και ο λογαριασμός έγραψε -19 (88-69), με τους ερυθρόλευκους να κάνουν αρνητικό ρεκόρ με 3 πόντους στην πιο κρίσιμη περίοδο.

Γήπεδο: Sinan Erdem Dome (Κωνσταντινούπολη)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αναντολού Εφές

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ