Συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την 22η αγωνιστική της Premier League. Σε φάουλ που είχε κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ ο Τέλες έστρωσε στον Φερνάντες και εκείνος δοκίμασε το δεξί σουτ εκτός περιοχής, με τον Μαρτίνες να αδυνατεί να συγκρατήσει τη μπάλα και να την βλέπει να περνάει κάτω από τα […]

Συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Σε φάουλ που είχε κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ ο Τέλες έστρωσε στον Φερνάντες και εκείνος δοκίμασε το δεξί σουτ εκτός περιοχής, με τον Μαρτίνες να αδυνατεί να συγκρατήσει τη μπάλα και να την βλέπει να περνάει κάτω από τα πόδια του, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Σε αντίθεση με τη φάση του γκολ στο 6ο λεπτό, αυτή τη φορά ο Μαρτίνες αντιδρά εξαιρετικά, κλείνοντας το οπτικό πεδίο του Γκρίνγουντ και αποκρούοντας με το σώμα το σουτ του Άγγλου μεσοεπιθετικού, στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Μία ακόμα τελική προσπάθεια για την Γιουνάιτεντ, με το σουτ εκτός περιοχής του Γκρίνγουντ να φεύγει άουτ. Στον αντίποδα, ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν έχει ακόμα απειληθεί στο παιχνίδι.

Ο Καβάνι έχασε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και ο Μπουεντία εφόρμησε προς την αντίπαλη περιοχή τραβώντας πάνω του όλη σχεδόν την άμυνα της Γιουνάιτεντ, με τον Γουότκινς να γίνεται αποδέκτης της πάσας του όμως το σουτ του να είναι βούτυρο στο ψωμί του Ντε Χέα.

Μετά από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Φεβρουάριο του 2020, μόνο οι Μοχάμεντ Σαλάχ (45) και Χάρι Κέιν (34) έχουν πετύχει περισσότερα γκολ από τον Μπρούνο Φερνάντες (32), ενώ μόνο ο Τζέιμς Γουόρντ-Πράους (7) έχει πετύχει περισσότερα γκολ με προσπάθειες εκτός περιοχής σε σχέση με τον Πορτογάλο (6).

Στο 43’ο Ντε Χέα αντέδρασε και πάλι θετικά, αυτή τη φορά στο σουτ του Ντιν.

Στο β μέρος η Γιουνάιτεντ παρουσίασε εκ νέου καλό πρόσωπο.

Στο 63, ο Σανσόν έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω και ο Φρεντ επωφελήθηκε, με τον Βραζιλιάνο να τροφοδοτεί την κατάλληλη στιγμή τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Πορτογάλο να κεραυνοβολεί τον Μαρτίνες με άπιαστο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Oι γηπεδούχοι μείωσαν και ξαναμπηκαν στο παιχνίδι. Οι παίκτες της Βίλα γύρισαν εξαιρετικά τη μπάλα και αυτή έφτασε στον Ράμσεϊ που με άπιαστο σουτ με το αριστερό εντός περιοχής εκτέλεσε τον Ντε Χέα και ξαναέβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Ολική ανατροπή σκηνικού, με την Βίλα να φτάνει στην ισοφάριση! Ο Ράμσεϊ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς της Γιουνάιτεντ, για να φτάσει στον Κουτίνιο που νίκησε τον Ντε Χέα σκοράροντας στο ντεμπούτο του.

Το τελικό 2-2 αφήνει με πίκρα και παλι τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ