Ενδιαφέρουσα μάχη για Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League μεταξύ Άρσεναλ και Άστον Βίλα. Η γηπεδούχος ομάδα έψαχνε ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο. Επιστροφή στις νίκες για την Άρσεναλ μετά από δύο αγωνιστικές που είχε μείνει στην ισοπαλία. ‘Έτσι έφτασε τους 41 βαθμούς και αντίθετα έμεινε πολύ χαμηλά στους 10 βαθμούς η φιλοξενούμενη. Στο εναρκτήριο παιχνίδι της 9ης […]

Ενδιαφέρουσα μάχη για Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League μεταξύ Άρσεναλ και Άστον Βίλα. Η γηπεδούχος ομάδα έψαχνε ακόμη ένα σημαντικό τρίποντο.

Επιστροφή στις νίκες για την Άρσεναλ μετά από δύο αγωνιστικές που είχε μείνει στην ισοπαλία. ‘Έτσι έφτασε τους 41 βαθμούς και αντίθετα έμεινε πολύ χαμηλά στους 10 βαθμούς η φιλοξενούμενη.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Premier League η γηπεδούχος με καλή εμφάνιση επικράτησε δίκαια.

Τα γκολ στο 23ο λεπτό ο Τόμας με κεφαλιά, και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο στο 46΄ο Ομπαμεγιάνγκ με πέναλτι που κέρδισε ο Λακαζέτ. Αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Σμίθ-Ρόουβ στο 56ο λεπτό κλείδωσε την νίκη κάνοντας το 3-0. Η Άστον Βίλα μείωσε σε 3-1 στο 82ο λεπτό με τον Ράμσεϊ.

Tα highights της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ