Επιστροφή στην δράση στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση Europa League για τον Ολυμπιακό που είχε μια πολύ επικίνδυνη έξοδο με την Άιντραχτ. Ο Ολυμπιακός πέταξε στα σκουπίδια το δώρο της Άιντραχτ με το χέρι-πέναλτι, και το γκολ στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου έκρινε κατά πολύ τον αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν σε καλή ημέρα, και […]

Επιστροφή στην δράση στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση Europa League για τον Ολυμπιακό που είχε μια πολύ επικίνδυνη έξοδο με την Άιντραχτ.

Ο Ολυμπιακός πέταξε στα σκουπίδια το δώρο της Άιντραχτ με το χέρι-πέναλτι, και το γκολ στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου έκρινε κατά πολύ τον αγώνα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν σε καλή ημέρα, και συνεχίζει να προβληματίζει.

Δεν χάθηκε τίποτα, αλλά η νίκη είναι μονόδρομος στην επόμενη αγωνιστική με τους Γερμανούς στον Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αραμπί

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα, Τουρέ, Χιντερέγκερ, Μπορέ, Χασέμπε, Σο, Κόστιτς, Καμάντα, Γιάκιτς, Πασιέντσια.

Διαιτητής: Martins T. (Πορ)Γήπεδο: Ντόιτσε Μπανκ Παρκ (Φρανκφούρτη)

Ο αγώνας

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε ο αγώνας με μια καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό, και στην συνέχεια να απαντάει η Άίντραχτ. Αλλά στο 25ο λεπτό ο Σισέ έχασε την ισορροπία του και τελικά ανέτρεψε τον επιθετικό των Γερμανών Μπορέ. Πέναλτι που το εκτέλεσε ο ίδιος και 1-0.

Αλλά ο Ολυμπιακός την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα στο 30′. Ο Μασούρας εκτέλεσε φάουλ από την δεξιά πλευρά, και ο Γιάκιτς που βγηκε μπροστά από τον Ελ Αραμπί βρήκε με το χέρι την μπάλα. Ξεκάθαρο το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μαροκινός και ισοφάριση.

Το καθαρό μυαλό έλειψε από τον φιλοξενούμενο που δέχτηκε το δεύτερο γκολ.

Ο Χίντερεγκερ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Σο, έδωσε στον Τουρέ, που με πλασέ από κοντά βρήκε δίχτυα, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 59΄η γηπεδούχος βάζει πολύ δυνατές βάσεις νίκης.

Ο Πατσιέντσια έκανε από μακρινή απόσταση σουτ, ο Βατσλίκ απέκρουσε, όμως ο Καμάντα  με γρήγορη κίνηση πήρε το ριμπάουντ και ανέβασε το σκορ σε 3-1.

Στην συνέχει έπεσε ο ρυθμός και οι Γερμανοί έκαναν καλή διαχείριση του αγώνα.

Όλα τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ