H Mπρούνα έχει κλέψει την καρδιά του άσσου της Παρί! Ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας τόσο ποδοσφαιρικά. Όσο και ερωτικά. Η μελαχρινή καλλονή είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να απαλύνει τον πόνο του Νεϊμάρ από τον πρόσφατο χωρισμό του με την εξίσου πανέμορφη, Κατερίνα Σαφάροβα. Η Μπρούνα Μπιανκάρντι καταφέρνει σε κάθε της έξοδο να […]

H Mπρούνα έχει κλέψει την καρδιά του άσσου της Παρί! Ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας τόσο ποδοσφαιρικά. Όσο και ερωτικά.

Η μελαχρινή καλλονή είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να απαλύνει τον πόνο του Νεϊμάρ από τον πρόσφατο χωρισμό του με την εξίσου πανέμορφη, Κατερίνα Σαφάροβα. Η Μπρούνα Μπιανκάρντι καταφέρνει σε κάθε της έξοδο να μαγνητίζει τα βλέμματα. Διαθέτει ένα τέλειο κορμί και ένα εξίσου εκπληκτικό χαμόγελο. Έχει όλα τα όπλα για να κερδίσει τον αστέρα των Παριζιάνων, ο οποίος φημίζεται για τη λατρεία του στο ωραίο φύλλο.

Τι άλλο να ζητήσει ο Νεϊμάρ; Και τον αγαπημένο του φίλο θα έχει συμπαίκτη και την πανέμορφη Μπρούνα στο πλευρό του. Όλα του πάνε πρίμα! Για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά παρακάτω!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ