H Λίβερπουλ βρίσκεται στην κορυφή σε δύο κατηγορίες.

Καταιγιστική ήταν η Λίβερπουλ χθες βράδυ! Οι «Reds» υποδέχθηκαν την Λιντς, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «διέλυσε» με 6-0 τα «παγώνια».

Ο θρίαμβος αυτός είχε ως αποτέλεσμα να βελτιωθούν σε υπερθετικό βαθμό τα στατιστικά των παικτών των “κόκκινων”. Οι παίκτες της Λίβερπουλ πλέον κυριαρχούν σε δύο κατηγορίες. Σε αυτή των γκολ και σε αυτή των ασίστ.

Στις τρεις πρώτες θέσεις στον πίνακα των σκόρερ βρίσκονται  παίκτες των «Reds». Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε δύο φορές στο “Άνφιλντ” κι έφτασε τα 19 γκολ, παραμένοντας με διαφορά στην κορυφή. Ο Ντιόγκο Ζότα που ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε παρέμεινε στα 12 γκολ. Ενώ, ο Σαντιό Μανέ πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 10 τέρματα, όσα έχει και ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Να σημειώσουμε ότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός έφτασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων για όγδοη σεζόν στην κατηγορία. Είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος παίκτης στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στην κατηγορία των ασίστ. Ο Μο Σαλάχ δημιούργησε το 2-0 της Λίβερπουλ (με εκτελεστή τον Ζοέλ Ματίπ), ως αποτέλεσμα να πιάσει τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στην κορυφή του πίνακα. Ο Άγγλος μπακ δεν μοίρασε κάποια ασίστ στο συγκεκριμένο ματς. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Άντι Ρόμπερτσον. Στο χθεσινοβραδινό ματς έβγαλε την ασίστ για το 6-0 του Βίρτζιλ φαν Ντάικ, φτάνοντας τις εννέα στο πρωτάθλημα.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μοχάμεντ Σαλάχ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ