Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι έκανε πράγματα και θαύματα στη La Liga, παίρνοντας το βραβείο του κορυφαίου για το μήνα Φλεβάρη. Η Μπαρτσελόνα, ομολογουμένως, δεν κάνει και την καλύτερη σεζόν της φέτος. Ίσα ίσα που η εικόνα που έχει είναι αρκετά προβληματική και κακή. Σε όλες τις διοργανώσεις, με αποκορύφωμα την παταγώδη αποτυχία […]

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι έκανε πράγματα και θαύματα στη La Liga, παίρνοντας το βραβείο του κορυφαίου για το μήνα Φλεβάρη.

Η Μπαρτσελόνα, ομολογουμένως, δεν κάνει και την καλύτερη σεζόν της φέτος. Ίσα ίσα που η εικόνα που έχει είναι αρκετά προβληματική και κακή.

Σε όλες τις διοργανώσεις, με αποκορύφωμα την παταγώδη αποτυχία με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν (1-4), στην έδρα της.

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα κάνει το έργο της για τη ρεβάνς, «βουνό». Στο Κύπελλο Ισπανίας πέτυχαν μια τρομερή ανατροπή με αντίπαλο τη Σεβίλλη, καθώς από 2-0 στην Ανδαλουσία, γύρισαν τη σειρά.

Νίκη με 3-0 στο «Καμπ Νου» και πρόκριση για την παρέα του Μέσι. Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στον μεγάλο τελικό. Εκεί θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Όμως, και στη La Liga δύσκολα ξεγράφει κάποιος την Μπάρτσα. Μπορεί να βρίσκονται στο -5 από την Ατλέτικο, όμως δεν είναι χαμένοι.

Και γι’ αυτό οφείλεται, ποιος άλλος; Μα ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Φεβρουάριος ήταν ο μήνας της Μπαρτσελόνα, με πρωταγωνιστή τον Μέσι

Το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν είχε εξαιρετική απόδοση, μες στον Φλεβάρη, με εξαίρεση μόνο την ισοπαλία απέναντι στην Κάντιθ. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ πέτυχε 7 γκολ και 2 ασίστ σε πέντε αναμετρήσεις.

Έχοντας συνολικά μια φοβερή εικόνα. Έδειξε την ανωτερότητά του, σκορπώντας τους αντιπάλους του, οδηγώντας έτσι την ομάδα του σε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Γι’ αυτόν το λόγο αναδείχθηκε ως κορυφαίος παίκτης του μήνα, στη La Liga.

Αυτή η επιτυχία, θα κάνει τον Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα;

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, σίγουρα δεν ενδιαφέρεται μονάχα για ατομικές διακρίσεις, άλλωστε δεν του λείπουν.

Αυτό που επιθυμεί διακαώς είναι να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή. Πιο απλά, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κάτι που αυτήν τη στιγμή φαντάζει δύσκολο, όμως η απόσταση από την πρωτοπόρο Ατλέτικο δεν είναι απαγορευτική. Βέβαια, χρειάζεται προσπάθεια.

Μια ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα, ίσως αλλάζει και το μέλλον του Μέσι. Άλλωστε, το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Κανείς δε γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Να θυμίσουμε πως, το περασμένο καλοκαίρι, ο ίδιος είχε ζητήσει να αποχωρήσει. Με τον τότε Πρόεδρο της Μπάρτσα, Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου να μην του επιτρέψει να φύγει.

Θα είναι ένας καλός λόγος να μείνει κι άλλα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς και η έκβασή της;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ