Τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη του Ντιέγκο βρήκε ένας επιχειρηματικός όμιλος. Πρόκειται για ένα αεροσκάφος-αφιέρωμα στον τεράστιο ποδοσφαιριστή με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Και θα μεταφέρει και την Εθνική Αργεντινής στο Κατάρ.

Ένα ιπτάμενο διαδραστικό μουσείο για τον Ντιέγκο! Ο Μαραντόνα ήταν, είναι και θα είναι ίνδαλμα για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο. Είτε φίλος του ποδοσφαίρου είτε όχι, κάποιος, δε μπορεί παρά να παραδεχθεί ότι ο Αργεντινός άφησε το στίγμα του, στο παιχνίδι, αλλά και στην κοινωνία. Και ήταν έντονο. Ο θάνατός του, πρόπερσι, στις 20 Οκτωβρίου σόκαρε τον πλανήτη. Αλλά η μνήμη του παραμένει αξέχαστη. Και οι άνθρωποι προσπαθούν να την τιμήσουν με διάφορους τρόπους.

Ο επιχειρηματικός όμιλος Give and Get ,  του Γκαστόν Κόλκερ, σχεδίασε και παρουσιάζει έτσι, το αεροσκάφος Tango D10S. Το ιδιωτκό αεροπλάνο είναι, συγχρόνως και ένα μουσείο για τον Ντιέγκο. Και μάλιστα διαδραστικό. Οι επισκέπτες του θα μπορούν όχι μόνο να αφήσουν ηχογραφημένο μήνυμα για τον Μαραντόνα -για να το ακούσει στον Παράδεισο.


Συγχρόνως, χάρη στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης θα μπορούν να έχουν μαζί του μια κανονική οπτικοακουστική συνομιλία, να του υποβάλουν ερωτήσεις, να πάρουν απαντήσεις κ.λπ. Οι κατασκευστές του αεροσκάφους υπόσχονται μια συναρπαστική εμπειρία κοντά στα όρια του πραγματικού. Το αεροσκάφος θα επισκεφθεί πολλά μέρη του κόσμου, με τελικό προορισμό το Κατάρ, όπου γίνεται, από τα τέλη Νοεμβρίου το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θα μεταφέρει την Εθνική Αργεντινής στο Κατάρ…

Η παρουσίαση του αεροσκάφους θα γίνει στις 25 Μαΐου στο αεροδρόμιο Μορόν. Οικοδεσπότης των καλεσμένων θα είναι ο Χουάν Πάμπλο Σορίν, συμπαίκτης του Μαραντόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986. Οι πρώτοι προορισμοί του θα είναι εντός Αργεντινής, αλλά στη συνέχεια θα ταξιδέψει και αλλού, προκειμένου όποιος θελήσει να αποτίσει αυτό τον ιδιαίτερο φόρο τιμής στον μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Περιττό να πούμε ότι τα χρώματα του αεροπλάνου είναι… “Ντιέγκο” από άκρη σ’ άκρη, μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Και, φυσικά, ότι μ’ αυτό το αεροπλάνο θα πετάξουν και για το Κατάρ οι παίκτες της Εθνικής Αργεντινής που θα αποτελούν την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εξαιρετικά πρωτότυπο, αν μη τι άλλο. Αλλά, όπως και στη ζωή, έτσι και μετά το θάνατό του ο Μαραντόνα είναι πηγή έμπνευσης…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαραντόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ