Από τη διαφαινόμενη μεταγραφή στη …”λάθος” πλευρά του Μάντσεστερ, στη μεγάλη του επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ»! Αυτή είναι η στροφή 180 μοιρών που έχει πάρει τις τελευταίες ώρες το σίριαλ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Για την απόκτηση του οποίου η Μάντσεστερ Σίτι έκανε οριστικά πίσω και πλέον. Η Σίτι αποφάσισε να εγκαταλείψει τις συζητήσεις για τον […]

Από τη διαφαινόμενη μεταγραφή στη …”λάθος” πλευρά του Μάντσεστερ, στη μεγάλη του επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ»!

Αυτή είναι η στροφή 180 μοιρών που έχει πάρει τις τελευταίες ώρες το σίριαλ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Για την απόκτηση του οποίου η Μάντσεστερ Σίτι έκανε οριστικά πίσω και πλέον.

Η Σίτι αποφάσισε να εγκαταλείψει τις συζητήσεις για τον 36χρονο, με τον οποίο δεν είχε φτάσει καν σε συμφωνία για τους όρους του συμβολαίου του. Οπως προκύπτει από τις πιο αξιόπιστες πηγές, οι Πολίτες είναι ξεκάθαροι, ο Ρονάλντο δεν θα φορέσει τη φανέλα τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον κέρδισε και τον έκανε δικό της ξανά μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Κατέβαλε το ποσό των 28 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους για τον 36χρονο επιθετικό, ενώ ο ίδιος θα παίρνει  20 εκατ. ευρώ, που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και τα 30 εκατ. ευρώ ετησίως!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παρελθόν είχε πάει το καλοκαίρι του 2003 στη Γιουνάιτεντ, η οποία είχε δώσει19 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Είχε 292 εμφανίσεις με 118 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα Αγγλίας και 1 Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ άλλων!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ