Η βόμβα έσκασε στην Ισπανία με την «AS» που μιλάει  πως έγινε συζήτηση του Ζοάν Λαπόρτα με τον Ζόρζε Μέντες, με κεντρικό θέμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει «φωτιά» το Νησί και κυρίως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε, σύμφωνα με τους «Times» να τον αφήσει ο αγγλικός σύλλογος να φύγει σε περίπτωση που έρθει μια ικανοποιητική πρόταση.

Τα σενάρια αποχώρησής του φουντώνουν μετά την απόφασή του να μην παρευρεθεί στην σημερινή προπόνηση των «Κόκκινων Διαβόλων». Τόσο ο Έρικ Τεν Χαγκ όσο και οι άνθρωποι της ομάδας τον περίμεναν για να συζητήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι. Αυτό όμως δεν θα συμβεί σήμερα μιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να απουσιάσει λόγω οικογενειακών θεμάτων.

Ο ίδιος βρισκόταν στο προπονητικό της Εθνικής Πορτογαλίας. Τους έγραψε κανονικά και την έκανε με ελαφρά. Φυσικά ο Κριστιάνο τίποτα δεν κάνει τυχαία.

Η βόμβα έσκασε στην Ισπανία με την «AS» που μιλάει  πως έγινε συζήτηση του Ζοάν Λαπόρτα με τον Ζόρζε Μέντες, με κεντρικό θέμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ήδη γίνεται ένας πανικός με τα μεγαλύτερα κλαμπ να ενδιαφέρονται. Μπάγερν, Τσέλσι, Ρόμα και Νάπολι, η εμπλοκή της Μπαρτσελόνα, τα ξεπερνάει όλα, όταν ο Ρονάλντο έχει ένα μεγάλο παρελθόν με την Ρεάλ.

Ορισμένοι βλέπουν ότι είναι ένα μέσο πίεσης της Μπαρτσελόνα προς την Μπάγερν για τον Λεβαντόφσκι!

Θα είναι το σήριαλ και η μεταγραφή του καλοκαιριού σε όποια ομάδα και αν πάει. Κριστιάνο είναι αυτός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ