Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δύο απίστευτα σκίτσα, τα οποία δείχνουν τη διαδοχή που πρόκειται να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Οι νέοι Εμπαπέ-Χάαλαντ θα διαδεχθούν τους Μέσι-Ρονάλντο. Το βράδυ της Τετάρτης, τα δύο ιερά «τοτέμ» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, έμειναν εκτός από το Champions League. Ο μεν Λιονέλ Μέσι δεν τα κατάφερε με την […]

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δύο απίστευτα σκίτσα, τα οποία δείχνουν τη διαδοχή που πρόκειται να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Οι νέοι Εμπαπέ-Χάαλαντ θα διαδεχθούν τους Μέσι-Ρονάλντο.

Το βράδυ της Τετάρτης, τα δύο ιερά «τοτέμ» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, έμειναν εκτός από το Champions League.

Ο μεν Λιονέλ Μέσι δεν τα κατάφερε με την Μπαρτσελόνα, καθώς αποκλείστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Γιουβέντους αποκλείστηκε, μένοντας εκτός από την Πόρτο.

Αυτό είχε να συμβεί 16 χρόνια, με τους δύο σούπερ σταρ του αθλήματος να παρακολουθούν τη συνέχεια του θεσμού απ’ το σπίτι τους.

Αντιθέτως, τα νέα αστέρια που λάμπουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι δύο παίκτες σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στα social media λοιπόν, κυκλοφόρησαν δύο σκίτσα, στα οποία αποτυπώνεται πλήρως η αλλαγή σκυτάλης από τους τωρινούς βασιλείς, στους… μελλοντικούς.

Στα πρώτα σκίτσα, πρωταγωνιστές είναι οι Μέσι-Εμπαπέ. Όπως μπορείτε να δείτε, ο μικρός Εμπαπέ βλέπει και θαυμάζει τον Λιονέλ Μέσι. Ενώ στο επόμενο, ο σταρ της Μπάρτσα παρακολουθεί τον Γάλλο.

Στα επόμενα σκίτσα, πρωταγωνιστές είναι οι Ρονάλντο και Χάαλαντ. Με το ίδιο σκεπτικό, ο νεαρός Χάαλαντ θαυμάζει τον Κριστιάνο στις δόξες του, ενώ στο επόμενο, ο Ρονάλντο θαυμάζει τον Νορβηγό.

Πραγματικά… απίστευτα σκίτσα!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ