Ομάδες από την Serie A ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα.

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν διένυσε και την καλύτερη αγωνιστική του περίοδο στην Φενερμπαχτσέ. Λίγο η κόντρα με τον Βίτορ Περέιρα, λίγο οι τραυματισμοί συνέβαλαν στο να μην έχει πολλά λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Super Lig.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί εμπόδιο σε ενδεχόμενο μεταγραφής του, καθώς ουκ ολίγες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Μετά της Ρουμπίν Καζάν και Λιόν στο παρελθόν προστέθηκαν δύο ακόμη ομάδες που έχουν στον στόχαστρο τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην Ιταλία και είναι στη μέση της βαθμολογίας της Serie A. Ο λόγος για την Μπολόνια και την Ελλάς Βερόνα, στην οποία αγωνίζεται και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Αυτή τη στιγμή η Φενερμπαχτσέ κοστολογεί τον Έλληνα διεθνή στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ένα ποσοστό 20% διατηρεί και ο Δικέφαλος του Βορρά. Να σημειώσουμε ότι την χρονιά αυτή ο Δημήτρης Πέλκας είχε τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα σε 23 συμμετοχές , έξι συμμετοχές στο Europa League, δύο στο Conference League με ένα γκολ και άλλες δύο στο Κύπελλο Τουρκίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ