Ο Ιταλός έπειτα από το το... σύντομο πέρασμά του από τη Γιουβέντους, θα είναι ο νέος τεχνικός της τουρκικής Καραγκουμρούκ.

Ο Αντρέα Πίρλο μπορεί να απέχει από τους πάγκους και την αγαπημένη του Serie A, αλλά βρήκε το επόμενο λιμάνι του. Τώρα δεν ξέρουμε κατά πόσο θα του βγει σε καλό για την καριέρα του.

Ο Ιταλός έπειτα από το το… σύντομο πέρασμά του από τη Γιουβέντους, θα είναι ο νέος τεχνικός της τουρκικής Καραγκουμρούκ.

Φαίνεται πως όσο ήταν άνεργος από τον Μάιο του περασμένου έτους σκέφτηκε πως έπρεπε να ξεκινήσει από το μηδέν. Και το έβαλε μπρος. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τούρκικης ομάδας, ο 43χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα ξεκινήσει άμεσα.

Οι δηλώσεις του μετά τις υπογραφές.

“Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου. Συνεπώς, παρακολουθούσα πάντα τα ξένα πρωταθλήματα, όπως το τουρκικό. Επιπλέον, είδα πως υπήρχαν και άλλοι Ιταλοί που έπαιζαν σε αυτή την ομάδα και αυτό μου έδωσε ώθηση να την παρακολουθώ τα προηγούμενα χρόνια”, τόνισε αρχικά ο “Maestro” του ιταλικού ποδοσφαίρου, για να συνεχίσει:

“Μερικές εβδομάδες πριν υπήρχε η δυνατότητα να μιλήσω με το σύλλογο και αρχίσαμε την διαπραγμάτευση. Για μένα είναι σημαντικό να ξαναρχίσουμε μετά από έναν χρόνο διακοπής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ