Ένα τρελό σενάριο από την Αγγλία, εμπλέκεται ο Άρης και ο Καρυπίδης με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Συγκεκριμένα, η Mirror κάνει λόγο για πρόταση 4 εκατομμυρίων λιρών! Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Δεδομένα, ο Άρης ψάχνει φορ και αυτός αποτελεί μια λύση. Εντύπωση προκαλεί το ιλιγγιώδες ποσό που αναφέρουν […]

Ένα τρελό σενάριο από την Αγγλία, εμπλέκεται ο Άρης και ο Καρυπίδης με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Συγκεκριμένα, η Mirror κάνει λόγο για πρόταση 4 εκατομμυρίων λιρών!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Δεδομένα, ο Άρης ψάχνει φορ και αυτός αποτελεί μια λύση.

Εντύπωση προκαλεί το ιλιγγιώδες ποσό που αναφέρουν οι Άγγλοι.  4 εκατομμύρια λίρες είναι ένα εξωπραγματικό ποσό για τα  δεδομένα  του Άρη κάτι που σημαίνει μεγάλη υπέρβαση.

Ο 26χρονος φορ αγωνίστηκε φέτος με τη μορφή δανεισμού στη Ντιζόν. Σε 13 συμμετοχές σημείωσε 2 γκολ, ενώ ως τον Ιανουάριο δεν βρήκε δίχτυα με τη φανέλα της Φούλαμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ