Επιμένουν οι Γάλλοι για πρόταση των «ερυθρολεύκων» στη Ρεμς.

Στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση ενός εξτρέμ, με τον Ναθάναελ Εμπουκού να βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους.

Στη Γαλλία, μάλιστα, επιμένουν πως οι Πειραιώτες έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τη Ρεμς, στην οποία ανήκει, έχοντας καταθέσει και πρόταση.

Τα χρήματα που δίνουν, για να κάνουν δικό τους τον 20άχρονο παίκτη, είναι πέντε εκατ. ευρώ.

Όπως γράφει η γαλλική ιστοσελίδα score.fr: «Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεμς δέχθηκε μια πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον Εμπουκού. Η πρόταση δεν ήρθε από κάποια εκ των Μαρσέιγ, Μονακό ή Λιόν, αλλά από τον Ολυμπιακό».

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται επίσης: «Ο Εμπουκού είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Ligue 1, συμπεριλαμβανομένων των Μαρσέιγ, Λιόν και Μονακό.

Ωστόσο, εξετάζεται και από ξένους συλλόγους. Μάλιστα, η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Ρεμς είναι από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, που προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για τον 20χρονο επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός ελπίζει να ολοκληρώσει γρήγορα τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα για να προετοιμαστεί για τα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, η Ρεμς έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, ανακτώντας τον Ραφίκ Γκουϊτάνε, που είχε δοθεί δανεικός στη Μαρίτιμο την περασμένη σεζόν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ