Η Super League είναι έτοιμη να ξανά αλλάξει σκελετό. Τι εννοούμε; Ότι από τις 14 ομάδες τις οποίες έχουμε τώρα, είναι πολύ πιθανό ακόμα και από την νέα χρονιά να γίνει αναδιάρθροση και να αυξηθούν στις 16. Με προσωπική ενέργεια και πρωτοβουλία από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, το Ελληνικό Ποδόσφαιρό είναι έτοιμο να […]

Η Super League είναι έτοιμη να ξανά αλλάξει σκελετό. Τι εννοούμε; Ότι από τις 14 ομάδες τις οποίες έχουμε τώρα, είναι πολύ πιθανό ακόμα και από την νέα χρονιά να γίνει αναδιάρθροση και να αυξηθούν στις 16.

Με προσωπική ενέργεια και πρωτοβουλία από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, το Ελληνικό Ποδόσφαιρό είναι έτοιμο να ξανά αλλάξει. Να ξανά δούμε λοιπόν το μοντέλο με 16 ομάδες. Αυτό που ξέραμε τόσα χρόνια και πλέον είναι κοντά προς υλοποίηση.

Σε αυτή την πρωτοβουλία είναι σύμφωνοι σχεδόν όλοι στις ΠΑΕ από την Super League 1, ενώ και η ΕΠΟ είναι σύμφωνη ώστε να γίνει η αύξηση εκ νέου. Μία απόφαση που όπως καταλαβαίνεται αλλάζει και πάλι τα δεδομένα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Τώρα υποβιβάζονται και ανεβαίνουν δύο ομάδες, αλλά αν αλλάξει αυτό θα αλλάξει. Θα ανεβαίνουν και θα πέφτουν τρεις…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ