Οι εμπλεκόμενες πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο 28χρονος θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη «Γαλατά» μέσα στις επόμενες ώρες.

O Τζόρνταν Αμαβί ήταν ο εκλεκτός του Κάρλος Κορμπεράν για να «θωρακίσει» το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζαμε τις τελευταίες ώρες αλλά με τα δημοσιεύματα της Γαλλίας οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μία ανάσα από την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Γάλλος άσος αρχικά είχε απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό και ήταν θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Αυτό γραφόταν και αυτό γνωρίζαμε.

Αλλά ανιχνεύσαμε και ψάξαμε ένα δημοσίευμα της έγκυρης Equipe που τα έφερνε όλα τούμπα.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να άλλαξε γνώμη και να μην θέλει να έρθει στην Ελλάδα, όπως γράφεται από δημοσιογράφο της Equipe, που αναφέρει πως η μετακίνηση αυτή φαίνεται να χαλάει και δεν μπορεί κάτι να αλλάξει αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με νέα δημοσίευματα, ο 28χρονος μπακ πηγαίνει στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατασαράι. Όπως αναφέρει η «Fotomac», αυτή τη στιγμή ο Αμαβί βρίσκεται μια ανάσα από την τουρκική ομάδα.

 Οι εμπλεκόμενες πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο 28χρονος θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη «Γαλατά» μέσα στις επόμενες ώρες. Θα πάει ως δανεικός και η Μαρσέιγ θα πληρώσει ένα σημαντικό μερίδιο του μισθού του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ