Μάρκος Αντόνιο: Έτοιμος για το ματς με Ατρόμητο!  – O Μάρκος Αντόνιο ήρθε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος εν συνεχεία ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο 23χρονος μέσος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους». Θυμίζουμε πως οι Θεσσαλονικείς τον […]

Μάρκος Αντόνιο: Έτοιμος για το ματς με Ατρόμητο!  – O Μάρκος Αντόνιο ήρθε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος εν συνεχεία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 23χρονος μέσος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους».

Θυμίζουμε πως οι Θεσσαλονικείς τον απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο, για ένα χρόνο.

Ακόμη όμως δεν τον ε΄χουμε δει να αγωνίζεται…

Θεωρείται δεδομένο από το περιβάλλον του Μάρκος Αντόνιο, ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη.

Υπάρχουν δέκα μέρες ακόμη μέχρι το ματς με τον Ατρόμητο και από την αρχή της εβδομάδας, αυτό που διέρρεαν οι άνθρωποι του βραχύσωμου μέσου ήταν ότι κατά 99% είναι έτοιμος. Ο ίδιος δεν κρύβει ότι δουλεύει για να είναι έτοιμος να παίξει με τον Ατρόμητο.

Και αισιοδοξεί ότι θα είναι στην αποστολή για να κερδίσει τον χρόνο και σύντομα να αρχίσει να παίζει. Και αυτός είναι κοινός στόχος με το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ