Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη δεύτερη φιλική νίκη τους φέτος.

Ο Ολυμπιακός τέθηκε αντιμέτωπος με τη Ρέιντζερς, σε φιλικό που έλαβε χώρα στο «Άιμπροξ» της Γλασκώβης υπό βροχή.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έπαιξαν σε γενικές γραμμές ωραίο ποδόσφαιρο κι έφθασαν στη νίκη με 3-1.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ δεν αγωνίστηκε, καθώς «κόπηκε» από την αποστολή λόγω πειθαρχικού παραπτώματος κι επέστρεψε άρον άρον στη χώρα μας.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 44’, με τον Φορτούνη να πιάνει το σουτ με τη μία, την μπάλα να βρίσκει στον Ντέιβις και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 52’ ο Κάντγουελ κέρδισε πέναλτι έπειτα από πτώση του μέσα στη μεγάλη περιοχή, ύστερα από επαφή με τον Πασχαλάκη, με τον Τάβερνιερς να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση. Ο Καρβάλιο με προβολή στο 56’ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο ίδιος παίκτης, με πλασέ αυτήν τη φορά, έκανε το 3-1 για τους φιλοξενούμενους στο 70’, με την μπάλα να βρίσκει και σε πόδια αντιπάλου, αλλάζοντας πορεία, γεγονός που αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ρέιντζερς: ΜακΡόρι (46′ ΜακΛάφλιν (62′ Γιλμάζ), Τάβερνιερ, Σούταρ, Ντέιβις (46′ Ιφέκο), Μπάρισιτς (62′ Σακάλα), Ντόουελ (62′ Λούντστραμ, Ράσκιν (74′ Ματόντο), Κάντγουελ (81′ Ράις), Λάμερς (81′ Λόβλεϊς), Σίμα (74′ Χάτζι), Ντέσερς.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι (66′ Ραμόν), Ρέτσος, Ντόι (89′ Μπα), Ροντινέι, Μαντί Καμαρά (66′ Μπουχαλάκης), Ιμπόρα, Καρβάλιο (81′ Αγκιμπού Καμαρά), Φορτούνης (66′ Μπιελ), Μασούρας (81 Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (66′ Βρουσάι).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ