Θα τον έχει ο Λουτσέσκου για 8-9 μέρες προπονήσεων και θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με την Λέφσκι Σόφιας.

Ο ΠΑΟΚ σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα πως θα κινηθεί για να απόκτηση δύο εξτρέμ με την πιο καυτή περίπτωση να είναι εκείνη του 27χρονου εξτρέμ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κάλεντ Νάρεϊ. 

Οι δύο πλευρές ήρθαν μετά από δυσκολίες σε τελική συμφωνία. Συμφώνησε και με την Φορτούνα και ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά πλέον ανήκει στον δικέφαλο.!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport365.gr οι ασπρόμαυροι ανέβασαν την προσφορά τους και είχαμε deal. Θα έρθει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη  (διαφορετικά πάει για Παρασκευή η άφιξη) και θα τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου μόλις επιστρέψει η αποστολή. Δεν κρίθηκε σκόπιμο να πάει αφού ο ΠΑΟΚ έχει δύο φιλικά με Ουτρέχτη και Σταντάρ Λιέγης και δεν θα αγωνιστεί.

Θα τον έχει όμως ο Λουτσέσκου για 8-9 μέρες προπονήσεων και θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με την Λέφσκι Σόφιας.

Την σεζόν που πέρασε, ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Τσβάιτελιγκα, έχοντας σε 33 εμφανίσεις, οκτώ γκολ και 15 ασίστ!

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν, και στην συνέχεια πέρασε από την δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, και της Γκρόιτερ Φιρτ. Το μεγάλο του ξεπέταγμα το έκανε στο Αμβούργο και μετά στην Φορτούνα ολοκληρώθηκε ακόμα περισσότερο.

Μια πολύ ψαγμένη λύση από τον Δικέφαλο του Βορρά, που θα δώσει ποιότητα στην ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ