Μια πολύ ψαγμένη λύση από τον δικέφαλο του Βορρά που θα δώσει βάθος στην ομάδα.

Μεταγραφικός οργασμός στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, με το μεταγραφικό πλάνο των Μπότο – Λουτσέσκου να είναι επί τάπητος και να τρέχει η υλοποίηση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από Γαλλία, ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει δίαυλο επαφών με την πλευρά του Τάσου Δώνη και μάλιστα το θεωρούν σίγουρο ότι ό Έλληνας ποδοσφαιριστής θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ.

 Η ιστοσελίδα lunion.fr αναφέρει πως:

«Από την άφιξή του στη Ρεμς, τον Ιούλιο του 2019, δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες του και ο Έλληνας διεθνής θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Με μόλις 37 αγώνες από την άφιξή του στη Ρεμς το καλοκαίρι του 2019, ο Αναστάσιος Δώνης, με συμβόλαιο μέχρι το 2024, έλαβε εντολή να βρει νέο σύλλογο για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Βγαίνοντας από έναν απογοητευτικό δανεισμό (6 αγώνες, μηδέν γκολ) στην ολλανδική Φένλο την προπερσινή σεζόν, ο Έλληνας θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μπότο, τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Σαχτάρ Ντόνετσκ και πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ της Μπενφίκα, νυν διευθυντή ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και εκτιμά πολύ τον Δώνη…

Ο ΠΑΟΚ που προκρίθηκε στο Conference League συζητά με την Ρέμς για δανεισμό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς».

Μια πολύ ψαγμένη λύση από τον δικέφαλο του Βορρά που θα δώσει βάθος στην ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ