Οι πληροφορίες μας αναφέρουν έχει στα σκαριά μια ακόμα μεταγραφή Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, αλλά δεν αγωνίζεται στην Πορτογαλία. Τα δικαιώματα του είναι εκεί...

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ καθώς προχωράνε στην υλοποίηση του πλάνου, με τον Ζοζέ Μπότο να ολοκληρώνει μια ακόμα αποστολή του. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν έχει στα σκαριά μια ακόμα μεταγραφή Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, αλλά δεν αγωνίζεται στην Πορτογαλία. Τα δικαιώματα του είναι εκεί…

Πλήρης επιβεβαίωση αφού από το Δεκέμβριο σας είχαμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και χθες σας δώσαμε πρώτοι ότι η κατάσταση τούμπαρε και κλείνει ο Ντάντας.

Ο εκλεκτός είναι ο Τιάγκο Ντάντας που ήταν δανεικός στην  Τοντέλα (34 εμφανίσεις με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ) αλλά παιδί της Μπενφίκα με άρωμα Μπουντεσλίγκα.! Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει επίσημη πρόταση στην Μπενφίκα και τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή είχε εκδηλωθεί και τον περασμένο Γενάρη από τον Ζοζέ Μπότο.

Είναι παιδί της Μπενφίκα, και είναι γεννημένος Δεκέμβριο 202ο του αρέσει να αγωνίζεται στον άξονα ως επιτελικός μέσος, αλλά με επιθετικές αρετές.

Είχε περάσει και από την Μπάγερν αλλά τελικά δεν προχώρησε στην απόκτηση του. Κατέκτησε το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν, με δύο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και επτά στην δεύτερη.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, και ζήτησε από την Μπενφίκα να παίξει για την Ελληνική ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ