Μόνο ο γνωστός τραυματίας Φιλίπε Σοάρες δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, την Κυριακή (03/09, 20.00).

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή.

Μοναδικός απών ο προερχόμενος από τραυματισμό, Φιλίπε Σοάρες, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμά του.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «Το πρώτο κομμάτι της σεζόν τελειώνει για τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (03.09) στην Κρήτη.

O Δικέφαλος ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Ηράκλειο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24, μετά την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου (02.09) στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και τις στατικές φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Κρητικούς είναι οι Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βρακάς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ