Στον Παναθηναϊκό έχουν πολλούς λόγους να τρίβουν τα χέρια τους με την μεταγραφή του Άνταμ Τσέριν. Αποκτήθηκε με λίγα χρήματα και αποδίδει για πολύ παραπάνω σε μια κίνηση value for money.

Στον Παναθηναϊκό έχουν πολλούς λόγους να τρίβουν τα χέρια τους με την μεταγραφή του Άνταμ Τσέριν. Αποκτήθηκε με λίγα χρήματα και αποδίδει για πολύ παραπάνω σε μια κίνηση value for money.

Ο Άνταμ Τσέριν τρέχει… με χίλια στους πράσινους και πολύ γρήγορα έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Το καλοκαίρι κανείς δεν περίμενε πως ο Σλοβένος θα έχει τέτοια εξέλιξη αφού προοριζόταν για back up επιλογή.

Ο αγωνιστικός του ζήλος τον έφερε στην ενδεκάδα και δεν το κουνάει από εκεί λόγω της πολύτιμης συνεισφοράς του. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάστηκε αρκετούς πόρους για να τον αποκτήσει. Το “κονέ” έγινε μετά την μεταγραφή Βέρμπιτς καθώς ο Σλοβένος έχει το ίδιο ατζέντη με τον Τσέριν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Gnezda Cerin (@adam.gc)

Οι πράσινοι δεν ήταν διατεθειμένοι να πάνε ψηλά την προσφορά για έναν παίκτη που δεν θα παίζει βασικός και πέτυχαν σε όλους τους όρους. Αν και αρχικά η Νυρεμβέργη ζητούσε 1 εκατ. ευρώ, η συμφωνία έκλεισε στις 450.000 και όλες οι πλευρές έμειναν ευχαριστημένες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε κάνει την έρευνά του για τον Τσέριν. Ένα παιδί που μόλις στα 18 του βγήκε εκτός Κροατίας αλλά η πορεία του δεν έδειχνε ζωντάνια. Είχαν γίνει όλα τόσο γρήγορα για τον Σλοβένο που η προσαρμογή ήταν μια κατάσταση δύσκολη…

Μεγαλώνοντας όμως έβγαλε ωριμότητα και πυγμή. Και στον Παναθηναϊκό δείχνει τον ζήλο που επιθυμεί ο προπονητής και ο κόσμος. Ο Τσέριν ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του και στους πράσινους επικρατεί ικανοποίηση για το τέλειο deal!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ