Ευχάριστα τα νέα για τον Σλοβένο μέσο του «τριφυλλιού».

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στον αγώνα του με την Ντνίπρο στο Κόζιτσε, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Από την «Kosicka Futbalova Arena» πέρασαν οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κερδίζοντας με 3-1, θέτοντας τις βάσεις της πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού στη χώρα μας.

Ωστόσο, έχασαν εξαιτίας τραυματισμού τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε πρόωρα.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», με την επιστροφή της αποστολής από τη Σλοβακία, ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, την οποία και συνεχίζει.

Ο Άνταμ Τσέριν, από την πλευρά του, επέστρεψε στο ομαδικό πρόγραμμα του «τριφυλλιού» έπειτα από σχεδόν ένα μήνα, γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή του.

Βέβαια, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με τους Ουκρανούς, καθώς δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ: «25 ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Πετρολούλ, ο Άνταμ Τσέριν επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων!

Ο Σλοβένος μέσος συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και πλέον τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις εφαρμογής του transition, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Θεραπεία ακολούθησε ο Σένκεφελντ».




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ