Το όνομα του Σεχ Νιάς επανήλθε στον αφρό και στην (μεταγραφική) επικαιρότητα του Παναθηναϊκού απ’ το πρωί της Πέμπτης (11/11) μετά το story που ανέβασε ο Γαλλοσενεγαλέζος μεσοαμυντικός στο Instagram, το οποίο τον έδειχνε να πανηγυρίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του) το γκολ του Μακέντα στο περσινό ντέρμπι των […]

Το όνομα του Σεχ Νιάς επανήλθε στον αφρό και στην (μεταγραφική) επικαιρότητα του Παναθηναϊκού απ’ το πρωί της Πέμπτης (11/11) μετά το story που ανέβασε ο Γαλλοσενεγαλέζος μεσοαμυντικός στο Instagram, το οποίο τον έδειχνε να πανηγυρίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του) το γκολ του Μακέντα στο περσινό ντέρμπι των playoffs με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία και “μηνύματα”, μόλις δέκα μέρες μετά την επιστολή που έστειλε ο παίκτης προς τη διοίκηση της Λιλ. Ζητώντας να αποχωρήσει απ’ τους περσινούς πρωταθλητές Γαλλίας. Καθότι ο χρόνος συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα είναι μηδενικός.

“Δεν έχω κανένα μέλλον στην Λιλ και καμία προοπτική στο πρότζεκτ της. Για το οποίο εύχομαι τα καλύτερα. Σέβομαι της αγωνιστικές σας αποφάσεις που με αφορούν. Ίσως το τεχνικό επιτελείο θεωρεί ότι δεν είμαι ακόμη έτοιμος. Κάτι που μπορώ να το καταλάβω κι εγώ.

Ωστόσο, μετά από μια μακρά σκέψη για την αθλητική μου κατάσταση, σας ζητώ να αποδεχτείτε οποιαδήποτε μεταγραφή με αφορά στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ζητώ επίσημα να φύγω από τον σύλλογο” ανέφερε η επιστολή του Νιάς προς τους “λιλουά” τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έριξε “γέφυρες” προς τον Παναθηναϊκό.

Και ο δικηγόρος του Νιάς και μέλος του γραφείου “DKN” που εκπροσωπεί τον 21χρονο μεσοαμυντικό, Μουσταφά Καμαρά επιβεβαίωσε πως ο κι πελάτης του όντως απασχολεί (ξανά) το “τριφύλλι”.

“Ο Σεχ θέλει να αποχωρήσει από τη Λιλ, γιατί θέλει και χρειάζεται να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει. Πρέπει να παίζει στην ηλικία που βρίσκεται και δεν το έχει αυτή την στιγμή. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα απ’ τα κλαμπ που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Σεχ. Όμως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει αντίστοιχη διάθεση… ” ανέφερε αρχικά ο Καμαρά προχωρώντας σε μία σημαντική είδηση: Από το μεσημέρι της Παρασκευής (12/11) η Λιλ –προς “απάντηση” της επιστολής και του αιτήματος του ποδοσφαιριστή- συναίνεσε στην αποχώρησή του για άλλο κλαμπ τον Ιανουάριο.

“Σήμερα το μεσημέρι (σ.σ. 12/11) η Λιλ επικοινώνησε μαζί μου. Είναι πλέον έτοιμοι να τον αφήσουν να φύγει, εφόσον υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες και προτάσεις για τον Νιάς”.

Σε ό,τι αφορά τώρα το πόσο προχωρημένο ή όχι είναι -για την ώρα- το θέμα των επαφών με τον Παναθηναϊκό, ο Καμαρά δεν θέλησε να ανοίξει άλλο τα χαρτιά του, τονίζοντας απλά πως “…ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία για να τον αποκτήσει, καθώς η Λιλ είναι πλέον ανοικτή να συζητήσει με άλλα κλαμπ για την αποχώρηση του Σεχ τον Ιανουάριο”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ