Στον  Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ η αποστολή για Ατρόμητο  – Στον  Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Χωρίς τον Χουάνκαρ αναμένεται να κατέβει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Ο Ισπανός αποκόμισε μια κάκωση στην ποδοκνημική από ένα τακλίν στο ματς με την Χάιφα, που θα τον αφήσει για τρεις μέρες εκτός προπονήσεων.

Επίσης όπως αναμενόταν εκτός προπονήσεων παραμένει ο Πάλμερ Μπράουν, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά την διακοπή.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές, καθώς η ομάδα έχει επιβαρυνθεί ιδιαίτερα τις τελευταίες 15 μέρες. Αλλαγές αναμένεται να γίνουν σε όλες τις γραμμές, με τον Σπόραρ να επιστρέφει πιθανότατα στην ενδεκάδα, όπως και ο Μλαντένοβιτς, αλλά και ο Τζούρισιτς.

Συνολικά μπορεί να αλλάξουν μέχρι και εννιά πρόσωπα , με τον σκοπό του Σέρβου προπονητή να είναι να παρουσιάσει την ομάδα όσο πιο φρέσκια γίνεται στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία έκανε ο Χουάνκαρ, ο οποίος υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική στον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα και θα μείνει εκτός για τρεις ημέρες. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Πάλμερ – Μπράουν και θεραπεία ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της αποστολής του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.»

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ