Βαρύς ο Πέλεκυς του αποκλεισμού για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Βαρύς ο Πέλεκυς του αποκλεισμού για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Καθώς όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των ερυθρολεύκων άμεσα.

Μαζί του όμως θα φύγουν και παίκτες. Οι οποίοι δείχνουν πως αποκτήθηκαν με μεγαλύτερες προσδοκίες και περγαμηνές, από αυτό που δείχνουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, καμιά …10ριά παίκτες βρίσκονται υπ ατμόν. Με την διοίκηση και τους συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι απογοητευμένοι από την απόδοση τους και εφόσον άνοιξε η πόρτα της εξόδου για τον προπονητή, να κρίνεται πως είναι και η δικής τους σειρά.

Ο λόγος για τους Κουντέ, Μπα, καθώς και Καμαρά, Τικίνιο (ο οποίος έκλεισε όπως φαίνεται ήδη στην Μποταφόνγκο), Σισέ, ενώ στα ονόματα βρίσκεται και ο Ρέαμπτσιουκ.

Στην άνωθεν λίστα δεν αποκλείεται να μπουν και άλλες προσωπικότητες. Με τον κόσμο του Ολυμπιακού όμως να περιμένει τους αντικαταστάτες τους. Ο πρώτος, μιας και ο Βατσλικ δεν έδειξε θετικός στα 2 ευρωπαϊκά, είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από την έλευση του στον Πειραιά.

Από την άλλη, ένα όνομα που ακούγεται στο γήπεδο, αποθεώνεται από τον κόσμο και χαίρει της εκτίμησης του είναι ο Κώστας Φορτούνης. Ο μόνος που αποθεώθηκε στο τελευταίο παιχνίδι, χωρίς ΚΑΝ να είναι στο γήπεδο.

Η φυγή του Μαρτίνς ίσως ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του.

Μιας και είπαμε για Μαρτίνς, άντε, να αναφέρουμε ακόμη μια είδηση, καθώς, στα πλαίσια αναζήτησης του αντικαταστάτη του ο Ολυμπιακός ήρθε πρόσωπο με τον Σλάβεν Μπίλιτς.

Αυτή την στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί να αντικαταστήσει τον Πέδρο. Είναι πρώτος στην λίστα και έχουν γίνει σε θετικό κλίμα οι πρώτες επαφές.

Και περισσότερα θα έχουμε μετά την επίσημη ανακοίνωση για τον Μαρτίνς.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ