Φτάσαμε στο τέλος της σεζόν και ο Ολυμπιακός κάνει ταμείο.

Φτάσαμε στο τέλος της σεζόν και ο Ολυμπιακός κάνει ταμείο. Τόσο από βαθμούς, όσο και από κινήσεις που δεν έπιασαν όλη την χρονιά. Μία από αυτές είναι ο Χένρι Ονιεκούρου.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποκτήθηκε με πολλές περγαμηνές και αποτέλεσε ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού.

Δεν έπιασε ποτέ όμως…

Μάλιστα, σενάρια από το εξωτερικό, θέλουν τον Χένρι Ονιεκούρου να ετοιμάζεται για επιστροφή στην Τουρκία και την Γαλατά.

Ο Ονιεκούρου δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς με την απόδοσή του.

Ο μάνατζέρ του βρίσκεται σε επικοινωνία με τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Τουρκίας. Όμως η πρώην έχει το προβάδισμα. Έχοντας πλέον και οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Ο Κερέμ Ακτούρκογλου θα είναι το χρυσό της εισιτήριο.

Θυμίζουμε και πάλι πως Ολυμπιακός δαπάνησε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Οπότε δεν θα είναι εύκολη η υπόθεση της απεμπλοκής του από τον σύλλογο.

Κυρίως λόγω των άσχημων οικονομικών που έχει η Γαλατά. Τα οποία δεν της επιτρέπουν να κάνει κίνηση επιπέδου εκατομμυρίων, όπως ορίζει στις απαιτήσεις του ο Ολυμπιακός.

Αν υποθέσουμε πως τα 5 εκ. που χρεώθηκε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του είναι μια τιμή κοντά στην οποία θα επιθυμούσε ιδανικά να τον πουλήσει, τότε ακόμη και μια πιθανή πρόταση με 4 εκ. ευρώ από την Γαλατά θα ήταν κελεπούρι. Θα τον έστελναν με κορδέλα οι Πειραιώτες.

Όμως μια τέτοια πρόταση δεν ήρθε. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο από την Τουρκία. Και ο Ολυμπιακός θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζον. Αυτό αφήνει λοιπόν το ενδεχόμενο δανεισμού. Με την τουρκική ομάδα να καλύπτει το 1,5 εκ. ευρώ συμβολαίου του παίκτη και να απαλλάσσει τον Ολυμπιακό από τον βραχνά.

Για να δούμε…

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπεσίκτας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ