Στο κάδρο το εξάρι για τον Ολυμπιακό

Στο κάδρο το εξάρι για τον Ολυμπιακό. Ο οποίος χτίζει ρόστερ τοπ επιπέδου, ψάχνει όμως το κερασάκι στην τούρτα.

Έχει πάρει φόρα και που θα σταματήσει η ομάδα του Πειραιά. Μετά την απόκτηση Βρσάλικο στην αρχή του καλοκαιριού, ακολούθησαν Μαρσέλο και Χάμες, που έριξαν το Λιμάνι.

Έρχεται και ο Μακαμπού που επίσης είχατε ενημερωθεί.

Φυσικά δεν τέλειωσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει επίσης τον Κασάμι. Ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα με το ρόστερ και να ολοκληρώσει την επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους.

Ενώ, παράλληλα, τελειωμένη είναι και η περίπτωση Πασχαλάκη, και ο Ολυμπιακός θα τον ανακοινώσει όταν το κρίνει ο ιδιος. Για τον οποίο όμως δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς είναι ελεύθερος και…ωραίος. Και δεν πιέζεται από την σημερινή deadline.

Μένει όμως άλλη μία θέση. Ο παίκτης που θα συμπληρώσει το παζλ για τον Κορμπεράν και τους Πειραιώτες.

Δύο παίκτες ήδη ακούγονται για την θέση, ενώ άλλοι τόσοι βρίσκονται σε πιο θολό τοπίο, έχοντας επίσης επαφές, όχι όμως τόσο προχωρημένες για τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τους Μπακαγιόκο και Μιλιβόγιεβιτς.

Θυμάστε το ρεπορτάζ του sports365.gr για τον πρώτο. Με τις εξελίξεις να μεταφέρονται από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του.

Λόγος άλλωστε, πριν περίπου έναν μήνα, είχε γίνει με πλούσιο ρεπορτάζ και για τον Σέρβο.  ο οποίος όμως αποτελεί εναλλακτική περίπτωση, σε ενδεχόμενο ναυαγίου με τον Μπακαγιόκο.

Οι δύο παίκτες έχουν ξεχωρίζει για την θέση. Με τον Ολυμπιακό να θέλει να επιλέξει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα περίπτωση, να την φέρει στου Ρέντη και να κλείσει με στιλ τις μεταγραφές του. (Τουλάχιστον μέχρι να ανοίξει ο φάκελος “ελεύθεροι”, εκεί όπου υπάρχει περαιτέρω διορία.)

Μην αποκλείουμε όμως το ενδεχόμενο να υπάρξει και ανατροπή, και εν τέλει να επιλεγεί παίκτης από τα “μυστικά” ονόματα που παίζουν στο παρασκήνιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ