Αυτό που δείχνει σίγουρο σύμφωνα με πληροφορίες μας, στον αγώνα με την Σλόβαν στην κερκίδα θα βρίσκεται ο νέος προπονητής.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Μακάμπι, και ειδικά την συντριβή εντός με 0-4. Υπ ατμών ο Πέδρο Μαρτίνς και απλά αναμένεται η ανακοίνωση. Θα γίνει με την έλευση του νέου προπονητή.

Ο Ολυμπιακός όπως γράφουν οι Κροάτες είναι κοντά με τον Σλάβεν Μπίλιτς.

Αυτή την στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί να αντικαταστήσει τον Πέδρο. Είναι πρώτος στην λίστα και έχουν γίνει σε θετικό κλίμα οι πρώτες επαφές.

Αλλά μην ξεχνάμε ότι χθες και προχθές ήταν οι υπόλοιποι δύο υποψήφιοι από την τριάδα των φαβορί για να διαδεχτούν τον Μαρτίνς.

Στο δημοσίευμα γράφεται πως ο έμπειρος τεχνικός: «ελκύεται από το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα, να βιώσει την ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου εκεί και το πάθος των οπαδών στα μεγάλα ντέρμπι».

Ο 53χρονος κόουτς είναι χωρίς ομάδα, με τελευταία του δουλειά στην Beijing Guoan. Από τις δουλειές του  ξεχωρίζει η εθνική ομάδα της Κροατίας (2006 έως το 2012), η Μπεσίκτας (89 ματς), Αλ Ιτιχάντ (17 ματς), Γουέστ Χαμ (109 ματς) και Γουέστ Μπρομ (65 ματς).

Αυτό που δείχνει σίγουρο σύμφωνα με πληροφορίες μας, στον αγώνα με την Σλόβαν στην κερκίδα θα βρίσκεται ο νέος προπονητής.

Τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αποφασίσει, και πολλες φορές γίνεται απρόβλεπτος…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ