Τα πουλάκια της πιάτσας μάλιστα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είχε μυριστεί ευκαιρία και την άρπαξε. Με τον Κολομβιανό παιχταρά φυσικά να το βλέπει θετικά.

Ο Χάμες Ροντρίγκες εδώ και καιρό ψάχνει ομάδα. Θελει να επιστρέψει στην Ευρώπη, στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή. Η “εξορία” του στο Κατάρ τον έχει αναγκάσει να ψαχτεί και σε άλλα πρωταθλήματα, εκτός της Ελίτ.

Η ανάγκη, αν την χαρακτηρίσουμε έτσι, τον ωθεί ακόμη και σε πρωταθλήματα όπως το ελληνικό. Οι φήμες αρχικά έφτασαν μέχρι και την Ελλάδα.  Σύμφωνα με το «eltiempo», ανάμεσα στις επιλογές του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή βρίσκεται και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος ο παίκτης ανέφερε επίσης πως θέλει να φύγει από την Αλ Ραγιάν και το Κατάρ, επειδή η χώρα είναι ποδοσφαιρικά υποανάπτυκτη. 

Χαμός από τους οπαδούς της ομάδας που δεν θέλουν να τον ξαναδούν στην ομάδα.

Ο παίχτης έρχεται για τον Ολυμπιακό. To οποίο δεν είναι πλέον σενάριο φαντασίας,

Τα πουλάκια της πιάτσας μάλιστα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είχε μυριστεί ευκαιρία και την άρπαξε. Με τον Κολομβιανό παιχταρά φυσικά να το βλέπει θετικά.

Ο Μέντες είναι αυτός που δουλεύει την περίπτωση του, και με Ελλάδα έχει καλές επαφές. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, πολύ καλές οι σχέσεις με Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να του δώσει ένα συμβόλαιο κοντά σε αυτό του Μαρσέλο. Δηλαδή τα μισά από όσα παίρνει από την ομάδα του Κατάρ στον Χάμες αυτή τη στιγμή. 6.000.000 η ετήσια αμοιβή του στο Κατάρ.

Θα πρέπει να συμφωνήσει η Αλ Ραγιάν να πληρώσει σχεδόν το 50% του συμβολαίου του, για να γίνει η μεταγραφή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή  είναι πολύ κοντά στο να συναινέσει. Με το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και τους οπαδούς ξεσηκωμένους εναντίον του, ο Κολομβιανός δύσκολο να ξαναπαίξει μπάλα εκεί.

Ο 31χρονος Κολομβιανός  θα έρθει με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του θα λύσει ένα πρόβλημα και θα γλυτώσει το μισό συμβόλαιο του και από την άλλη ο ποδοσφαιριστής θα εμφανιστεί ξανά στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ένα ριστάρτ για την καριέρα του.

Οι εξελίξεις όπως και να πάνε θα είναι πολύ γρήγορες. Άλλωστε η προθεσμία πλησιάζει στο τέλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ