Ο μέσος από τη Νότια Κορέα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι 34 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και τέσσερα γκολ).

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο μέσος από τη Νότια Κορέα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι 34 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και τέσσερα γκολ).

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Daejeon Citizen, από την οποία τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή στους Vancouver Whitecaps του MLS (94 συμμετοχές, 15 γκολ, 13 ασίστ), ενώ στο μεσοδιάστημα είχε δοθεί δανεικός στην Asan Mugunghwa.

Τον Αύγουστο του 2020 τον αγόρασε η ρωσική Rubin Kazan, με την οποία έκανε 38 συμμετοχές, πέτυχε έξι γκολ και μοίρασε επτά ασίστ. Τον Απρίλιο του 2022 ο 26χρονος επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Seoul, με την οποία αγωνίστηκε σε δέκα ματς”.

Ο 26χρονος μέσος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV:

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έγινα μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Ξέρω ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που αποτελώ μέρος αυτού του σπουδαίου συλλόγου.

Πάντα η επιθυμία του ήταν να παίξω στην Ευρώπη. Από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να παίξω για τον τίτλο, για το 48ο τρόπαιο πρωταθλήματος. Γι’ αυτό λοιπόν αποφάσισα να έρθω εδώ. Τόσο απλό ήταν για μένα.

Ναι φυσικά ρώτησα αρκετούς ανθρώπους για τον σύλλογο και για τη χώρα. Συγκεκριμένα, συμβουλεύτηκα τον Πάουλο Μπέντο που ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, και μου είπε αρκετά καλά πράγματα γι’ αυτή τη χώρα, γι’ αυτόν τον σύλλογο, τον κόσμο, τους οπαδούς και δεν είπε τίποτα αρνητικό για την ομάδα. Έτσι ήταν πιο εύκολο για εμένα να έρθω εδώ.

Δεν ξέρω δυσκολεύομαι να περιγράψω τον εαυτό μου ως παίκτη, όμως μπορώ να πω πως θα το δουν οι οπαδοί αμέσως μόλις πατήσω στο γήπεδο.

Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζω, τόσο περισσότερο θα με αγαπούν οι οπαδοί, είμαι σίγουρος γι’ αυτό”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ