Θέλει να αποφύγει τη δίωξη από τις ολλανδικές αρχές, κατηγορείται για τρία κακουργήματα.

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι κατηγορίες εις βάρος του Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος κινδυνεύει πλέον ακόμα και με ποινή φυλάκισης.

Ο 30χρονος Ολλανδός κατηγορήθηκε αρχικά για απόπειρα δολοφονίας, καθώς μαχαίρωσε στο πόδι τον ξάδερφό του. Υπάρχει, μάλιστα, ντοκουμέντο που το παραδέχεται.

Η άρση του τηλεφωνικού απόρρητου, ωστόσο, τον κατέστησε ύποπτο για άλλα δύο κακουργήματα!

Ο επιθετικός μέσος της Σπαρτάκ Μόσχας, πρώην μέλος του Άγιαξ, συνομιλούσε τακτικά με τον ξάδερφό του, ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Ζάανσταντ. Η επικοινωνία τους αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Μεταξύ άλλων, ακούγεται να μιλούν για διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η οικογένεια του παίκτη είχε δώσει χρήματα για παρτίδα κοκαΐνης, περίπου τεσσάρων τόνων, η οποία κατασχέθηκε από τη βελγική αστυνομία στην Αμβέρσα.

Ο Κουίνσι Πρόμες κατάλαβε πως δεν θα ξεμπερδέψει άμεσα, ίσα ίσα κινδυνεύει πλέον με βαριές ποινές. Για αυτό αποφάσισε να αποκτήσει ρωσικό διαβατήριο κι έχει ήδη εκκινήσει όλες τις σχετικές διαδικασίες.

Αποκτώντας τη ρωσική υπηκοότητα, άλλωστε, θα μπορέσει να παραμείνει για όσο χρειαστεί στη Μόσχα, ώστε να αποφύγει τη δίωξη από τη χώρα του!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ