Τι γίνεται τελικά με τον Έλληνα στόπερ...;

Εδώ και αρκετές μέρες ο Κώστας Μανωλάς λέγεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από Σαουδική Αραβία, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Κατάρ και γενικά χωρών με χρυσάφι.

Πριν από περίπου ένα μήνα είχε ακουστεί πως η Αλ Νασρ είχε τον Έλληνα στόπερ πολύ ψηλά στη λίστα της λόγω και του Ρούντι Γκαρσία, που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Ρόμα.

Να πούμε εδώ πως ο Μανωλάς άφησε πίσω του αρκετά χρήματα για να έρθει στον Ολυμπιακό από την Νάπολι. Τα πράγματα ως τώρα ωστόσο δεν έχουν πάει όπως θα ήθελε για τον διεθνή αμυντικό.

Διότι δεν έχει γίνει ο leader της άμυνας των «ερυθρόλευκων» αλλά και ο Κάρλος Κορμπεράν έστειλε το μηνυματάκι του. Σίγουρα ο Έλληνας στόπερ δεν «ψηνόταν» για μεταγραφή σε κάποια από τα πρωταθλήματα των χωρώ που αναφέραμε παραπάνω διότι επιθυμεί να μείνει στην Ελλάδα. Κάτι που είναι και επιθυμία της οικογένειάς του.

Εξάλλου δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ο 31χρονος άσος είχε και δεύτερη μεγάλη πρόταση από Αραβία μεριά. Πάντως η Αλ Νασρ δεν έχει ως πρώτο στόχο τον Μανωλά αλλά έναν άλλο ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας. Ο λόγος για τον διεθνή Βέλγο, Τζέισον Ντεναγιέρ, που έμεινε ελεύθερος από την Λυών και τον ξέρει καλά και ο Γκαρσία.

Αλλά και ο Μανωλάς άφησε τα 4 της Νάπολι και ήρθε στον Ολυμπιακό, που πλήρωσε για να τον φέρει 3 εκ. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Θα φύγει με 3 άντε 4 για Σαουδική Αραβία.. Δύσκολο το κόβουμε. Ας ψαχτούν για άλλον παίχτη…

Η πρόταση που λέγεται πως υπάρχει είναι για 4 εκ και αφορά μόνο τον Μανωλά. Για τον Ολυμπιακό δεν προβλέπεται ούτε ένα ευρώ. Το ξεχνάμε!

Πάντως, ο Ολυμπιακός από τη μεριά του είναι προετοιμασμένος σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Μανωλά και έχει ήδη βάλει το ελληνικό στοιχείο στο πλάνο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ