Οι Κρητικοί έχασαν στο τελευταίο φιλικό τους επί ολλανδικού εδάφους.

Σε… φουλ ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Super League.

Οι Κρητικοί ανεβάζουν σταδιακά «στροφές», με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους παίκτες του να βρίσκονται στο Όστερμπεκ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το Σάββατο (29/07) έδωσαν και φιλικό, απέναντι στην Ουτρέχτη, με τον Νίκο Μαρινάκη να μη δίνει το παρών εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο του αριστερού ποδιού.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «Με ήττα από τη Ουτρέχτη (2-0), η οποία όμως συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία.

Στο τελευταίο χρονικά φιλικό ματς της ομάδας μας, ο Valdas Dambrauskas παρέταξε την αρχική ενδεκάδα με τον Χριστογεώργο στα δοκάρια και τους Καρώ, Πασαλίδη και Βούρο στην άμυνα.

Ο Αμπάντα κάλυψε την αριστερή πλευρά με τον Λάρσον να κινείται δεξιά και τους Μεγιάδο, Ντιουσέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ριέρα να κινείται πίσω από Μπιφουμά και Ντίκο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τις αντίπαλες εστίες κι έτσι πήγαν στην ανάπαυλα χωρίς σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 59′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπόζντογκαν.

Ο ΟΦΗ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά δύο φορές ο Αμπάντα και μία ο Λάρσον δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπράντενχορστ.

Στο 78ο λεπτό ο Μπουθ με διαγώνιο σουτ πέτυχε δεύτερο γκολ για την Ουτρέχτη, ενώ έως το τελευταίο σφύριγμα η ομάδα μας έχασε δύο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες με Νέιρα και Φελίπε, με τον 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν και οι Τόραλ (Ριέρα), Λαμπρόπουλος (Καρώ), Μπάκιτς (Ντίκο), Σωτηρίου (Χριστογεώργος), Φελίπε (Ντιούσε), Νέιρα (Μπιφούμα), Σημαντηράκης (Αμπάντα)».

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του φιλικού:





1-0 με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Μποζντογάν:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ