Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Παπέ Αμπού Σισέ από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Παπέ Αμπού Σισέ από την ομάδα του Ολυμπιακού. Αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα πάει σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Έχουμε αναφέρει άλλωστε πως πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στο μάτι. Με μερικές από αυτές να είναι στην ελίτ της Ευρώπης.

Αν όμως ο Σισέ αποχωρήσει τότε ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα πρέπει να καλύψουν το κενό του. Με παίκτη ίδιας αξίας.

Ένας από τους παίκτες του οποίου η περίπτωση προκρίνεται έναντι των υπολοίπων είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος. Ο παίκτης της Αλκμααρ, και διεθνής με την Εθνική μας ομάδα έχει αρέσει πάρα πολύ στον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Καθώς η αξία του με τον καιρό ανεβαίνει κατακόρυφα. Σε συνδυασμό και με την συνύπαρξη του με τον Ντίνο Μαυροπάνο στην Εθνική.

Στην πιάτσα λοιπόν ακούγεται πως ο Ολυμπιακός βλέπει στενά την περίπτωση του παίκτη και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από την αποχώρηση ή όχι του Σισέ.

Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Καθώς ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Όμως θέλει να ξέρει νωρίς αν θα αλλάξει ομάδα ή όχι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ