Το μπαμ με τον Νοτιο-Κορεάτη Γι Τζο Χουάνγκ κυνηγάει ο Ολυμπιακός.

Το μπαμ με τον ΝοτιοΚορεάτη Γι Τζο Χουάνγκ κυνηγάει ο Ολυμπιακός. Με τον ποδοσφαιριστή που αποτελεί παρτενέρ του Σον στην Εθνική του, να σκέφτεται το ενδεχόμενο της Ελλάδας, και κατ’ επέκταση της Αγγλίας.

Πως θα γίνει όμως το DEAL; Πως έχει αποκτήσει τέτοια άνεση με τέτοιας ποιότητας παικτών ο Ολυμπιακός;

Αρχικά να αναφέρουμε πως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει απορρίψει αρκετά μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού. Και δεν σκέφτεται λύσεις ανάγκης. Θέλει και θα αποχωρήσει από την Μπορντό. Αλλά μόνο για μια περίπτωση που θα του δώσει όραμα για κάτι καλύτερο.

Εδώ μπαίνει το δυνατό χαρτί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Που μπορεί να τον αποκτήει και να τον δώσει ως δανεικό στον Ολυμπιακό. Με την προοπτική της Premier League από την επόμενη χρονιά να φαντάζει ιδανική για τον Ασιάτη.  Του οποίου η χρηματιστηριακή αξία φτάνει σήμερα τα 7 εκ. ευρώ.

Ρόλο σε αυτή την προσπάθεια να πειστεί ο παίκτης θα παίξει τόσο ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ. Καθώς και το μανατζερικό γραφείο CAA Base. Το οποίο συνεργάζεται και με τον Σον, της Τότεναμ. Ένα γραφείο που έχει άριστες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αμέτρητες συνεργασίες σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ. Μην ξεχνάμε πως ο Μαντί Καμαρά και ο προπονητής των Άγγλων, Στηβ Κούπερ είναι μόνο μερικά από τα πρόσφατα παραδείγματα συνεργασιών.

Αυτοί οι παράγοντες είναι δεδομένο πως θα παίξουν ρόλο στις εξελίξεις, με τον παίκτη να είναι ο μόνος που απομένει να πειστεί για να περάσει από την χώρα μας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ