Μια περίεργη αποκάλυψη δημιούργησέ μεγάλα ερωτηματικά για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή του Άρη Λίντσεϊ Ρόουζ στην Λέγκια Βαρσοβίας. Σε όλους είναι γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής πουλήθηκε στην Πολωνική ομάδα από τον Άρη που τον είχε στο δυναμικό του. Αλλά τελικά άλλα βγήκαν στην φόρα σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις. Αυτή η σοβαρή είδηση έρχεται από […]

Μια περίεργη αποκάλυψη δημιούργησέ μεγάλα ερωτηματικά για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή του Άρη Λίντσεϊ Ρόουζ στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Σε όλους είναι γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής πουλήθηκε στην Πολωνική ομάδα από τον Άρη που τον είχε στο δυναμικό του. Αλλά τελικά άλλα βγήκαν στην φόρα σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Αυτή η σοβαρή είδηση έρχεται από δημοσίευμα του SDNA, με πηγές και πρόσβαση στην διοίκηση της Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και στην πολωνική ομοσπονδία.  Λένε με βεβαιότητα ότι ο Λίντσεϊ Ρόουζ μπορεί να έπαιζε στον Άρη, αλλά επίσημα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.  Τελικά στα ταμεία της πειραϊκής ΠΑΕ κατέληξε το ποσό της μεταγραφής του!

Πως αποδεικνύεται αυτό; Κάθε ποδοσφαιριστής κουβαλά μαζί του την λεγόμενη κάρτα μεταβολών του. Είναι το βιογραφικό του, η ποδοσφαιρική του ταυτότητα, οι προηγούμενες ομάδες του.

Είναι απαραίτητο χαρτί, ώστε η εκάστοτε ομοσπονδία να του βγάλει το δελτίο για να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η κάρτα μεταβολών του Λίντσεϊ Ρόουζ έχει ως τελευταία ομάδα του πριν από την Λέγκια Βαρσοβίας, τον Ολυμπιακό. Κι από εκεί αγοράστηκε! Όλα τα χρήματα κατέληξαν στο ταμείο της πειραϊκής ΠΑΕ.

Με βάση λοιπόν τις ίδιες επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η ΠΑΕ Άρης παραχώρησε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Ρόουζ την 1η Ιουλίου και στη συνέχεια, την ίδια μέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε με μεγαλύτερη τιμή πώλησης τον Ρόουζ στη Λέγκια.

Το σίγουρο είναι ότι όποιος θέλει να δει το έγγραφο αυτό, μπορεί να αιτηθεί στην πολωνική ομοσπονδία για ένα αντίγραφο της κάρτας μεταβολών του 29χρονου αμυντικού. Εγείρουν σοβαρά ερωτηματικά οι παραπάνω πληροφορίες και έρχονται να προστεθούν σε όσους αναφέρουν πως Ολυμπιακός και Άρης έχουν… κάτι περισσότερο από τις φιλικές σχέσεις που συχνά έχουν αρκετές ΠΑΕ. Αναμένονται οι αντιδράσεις από τις δύο ΠΑΕ, που μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν σχολιάσει το δημοσίευμα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ